top of page

Belastingaangifte checklist 2019


Belastingaangifte 2019

Per 1 maart 2019 kan iedere burger weer de aangifte inkomstenbelasting gaan indienen. Of je nu van plan bent zelf de aangifte te regelen of dat je het wilt laten doen, dan kun je nu al beginnen met de noodzakelijke informatie te verzamelen. Startpunt is dan een kopie van de aangifte inkomstenbelasting 2017. Als je deze niet meer hebt, denk dan aan de volgende informatie:

Checklist:

 Burgerlijk Service Nummer  De code voor de Digid;  De jaaropgaven van uw werkgever(s);  Ter controle de salarisspecificatie over de maand december;  De jaaroverzichten van al uw bankrekeningen;  De jaaroverzichten van al uw beleggingen;  Het jaaroverzicht van de hypotheek;  Bij aan- en verkoop van een woning ook alle overige kosten zoals o.a. taxatie,

bemiddeling en notarisoverzichten.  De WOZ-waarde van de woning.  Overzicht van de ziektekosten die niet zijn vergoed;  Gemaakte studiekosten welke niet onder de studiefinanciering vallen;  Als u bent gescheiden in vergeet niet het convenant te overleggen waarin alle afspraken staan;  De voorlopige aanslag inkomstenbelasting;  De voorlopige aanslag inkomensafhankelijke bijdrage ZVW

Zijn er nog (andere)zaken waarover twijfels zijn je kunt mij bellen voor info of voor een vrijblijvende afspraak.

Veel fiscaal succes

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page