top of page

Energie besparen?


Energiebesparende maatregelen voor uw woning.

Wist u dat er mogelijkheden zijn om subsidie aan te vragen voor het opknappen van uw woning?

De subsidiemogelijkheden zijn er voor diverse isolatiewerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan uw spouwmuur, dak en gevel. Maar ook HR-glas is een mogelijkheid. De site waarop u dit kunt checken is de site van RVO (www.mijn.rvo.nl).

Via de zoekterm subsidie eigen woning ziet u de mogelijkheden. U dient er wel rekening mee te houden dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen dienen te worden genomen.

De mogelijkheid om subsidie aan te vragen staat open tot en met 31 december 2018. Mocht u plannen hebben om energiebesparende maatregelen uit te gaan voeren vraag dan eerst de subsidie aan en begin daarna met de werkzaamheden.

Op het moment dat toestemming wordt verkregen door het RVO heeft u 4 maanden de tijd om de werkzaamheden te laten uitvoeren. Voorwaarde is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door bedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een getekende offerte door beide partijen dient in uw bezit te zijn.

Uw maximale subsidie als eigenaar van de woning is € 20.000.

Mocht u plannen hebben om zonnepanelen aan te schaffen dan bestaat er nog de mogelijkheid om de BTW bij de Belastingdienst terug te vragen.

Dus voor dat u aan het werk met energiebesparende maatregelen check dan eerst de site van RVO.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page